Pozdravljeni na Vampirski akademiji! Akademiji svetega Vladimirja!
To je kraj kjer se učijo oz. urijo posebni dve vrsti vampirjev. Moroji - dobri, živi vampirji ki imajo moč specializacije za 5 elementov – in pa dampirji – pol vampirji, pol ljudje ki se urijo za elitne telesne stražarje morojev. Naši rasi sta prepleteni, ter imata skupnega sovražnika. Strigoje. Ti so nemrtvi vampirji, ki morajo za preživetje ubijati, najraje pa imajo moroje zato se je sistem varuhov tudi sestavil. Medtem ko se moroji in dampirji rodijo, strigoji nastnanejo. Prostovoljno ali pa pod prisilo. V obeh primerih izgubijo moč magije ter čustva. 
KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Vampirska akademija Svetega Vladimirja še vedno vztrajno stoji in po 75 letih se še vedno neutrudljivo bori proti strigojem. Drame, laži in ljubezenski trikotniki med vampirji niso nikoli potihnili tako kot ne zdaj v letu 2013. In kot, da najstniki še nimajo dovolj težav se morajo spopadati in boriti za svoje življenje, varovati ljudi, ki so jim blizu in se spopadati z morojsko politiko. Odkar je umrla srčna kraljica Vasilisa Dragomir je oblast popolnoma ušla izpod nadzora. Moroji, ki so se lahko pridružili urjenju dampirjev in učenju napadalne magije vedno bolj tonejo v pozabo, med tem, ko so dampirji vedno bolj prisiljeni iti v boj pri 16 letih. Boj za preživetje se lahko začne, in iskanje nove kraljice...

Character of the month


Poglej neodgovorjena sporočila
 

Welcome in our academy

 
TemePrispevkov
Zadnja objava
Ni novih objav

Pravila akademije

Dobrodošli na forumu vampire academy rpg ! V tem podofrumu vas čakajo vsa pravila, informacije o forumu ter njegova zasnova. če želite sodelovati na forumu, brez večjih težav si jih preberite. (;

810Pravila za profe...
Pet Avg 30, 2013 5:01 am
Principal Poglej zadnje objave
Ni novih objav

Prijave

Pa je končno napočil čas, za dokončno registracijo na našem forumu. Vse kar morate storiti je,da izpolnite opisni obrazec in vse claime. Ne pozabite si ogledati tudi cannonov.

33Medvedev Urusov,...
Pon Mar 03, 2014 2:32 am
Chad Boone Poglej zadnje objave
Ni novih objav

Obvestila akademije

V tem podforumu boste lahko redno spremljali vse omejitve, razna obvestila o forumskih dogodkih, iskanju teama in vse kar zadeva forum.

57Oglaševanje
Pon Avg 26, 2013 3:54 am
Principal Poglej zadnje objave
Ni novih objav

Knjiga mnenj

za naš forum se člani in administratorji zelo trudimo, zato bomo veseli vsake pohvale, ki jo dobimo. v primeru, da najdete kakšno napako pa tudi ne bomo jezni, če nas boste opozorili.

22Mnenja
Ned Mar 02, 2014 5:21 am
Principal Poglej zadnje objave
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nove objaveNove objaveNi novih objavNi novih objav  Forum je zaklenjenForum je zaklenjen